metaGREECE®

metagreece_logo

Καλώς ήρθατε στο MetaGreece.org

Το MetaGreece είναι ένας οργανισμός που συγκεντρώνει και ενώνει επιχειρήσεις και επαγγελματίες με ένα κοινό όραμα: να προωθήσουν την Ελλάδα και τα ελληνικά προϊόντα παγκοσμίως και να δημιουργήσουν δυνατές συνδέσεις μεταξύ των Ελλήνων στο εξωτερικό και της ελληνικής κοινότητας στην πατρίδα μας.

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε την πολυποίκιλη ομορφιά της Ελλάδας, παρουσιάζοντας αγνώστες τοποθεσίες, ελληνικά προϊόντα και πολιτιστικά θησαυρούς σε όλο τον κόσμο. Επιδιώκουμε να ενισχύσουμε τον ελληνικό πολιτισμό και την οικονομία προωθώντας τον αλλά και τις σχέσεις των Ελλήνων παντού.

Μέσα από διάφορες πλατφόρμες όπως το Channelplus.gr, το BuyingGreece.org, το GreekCoin.org, και το GreekMade.org, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε και να υποστηρίξετε ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες, καθώς και να συνδεθείτε με άλλους Έλληνες σε όλο τον κόσμο. Επίσης, μέσω του οργανισμού “Hellenes Abroad,” ενώνουμε τις διασπαρμένες κοινότητες των Ελλήνων στο εξωτερικό με τους συμπατριώτες μας στην Ελλάδα.

Σας καλωσορίζουμε να γίνετε μέρος της κοινότητάς μας και να συμβάλλετε στην προώθηση του ελληνικού πολιτισμού και της οικονομίας. Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο.

Ευχαριστούμε που είστε μαζί μας!

 

Το www.channelplus.gr είναι η διαδικτυακή σας πύλη για την ανακάλυψη της Ελλάδας, της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας και του ελληνικού πολιτισμού. Σε αυτόν τον επαναστατικό ιστότοπο, συναντάτε μια ποικιλία θεμάτων και περιεχομένου που στοχεύουν στην προώθηση της Ελλάδας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τι προσφέρουμε:

 1. Παρουσίαση Επιχειρήσεων: Ανακαλύψτε την ποικιλία των ελληνικών επιχειρήσεων και επιχειρηματιών. Με συνεντεύξεις, ρεπορτάζ και αφιερώματα, εμβαθύνουμε στον κόσμο της ελληνικής επιχειρηματικότητας.
 2. Πολιτική και Κοινωνία: Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα και θέματα πολιτικής, καθώς και για τους ανθρώπους που επηρεάζουν την κοινωνία.
 3. Προϊόντα και Ελληνικές Τοποθεσίες: Ανακαλύψτε ελληνικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και αγνώστες ελληνικές τοποθεσίες που σας ταξιδεύουν σε γραφικά τοπία και πολιτισμικούς θησαυρούς.
 4. Έξυπνες Αγορές: Συμμετέχετε σε έξυπνες αγορές και αποκτήστε τα αγαπημένα σας ελληνικά προϊόντα με ειδικές προσφορές και εκπτώσεις.
 5. Προώθηση του Άγιου Όρους: Παρουσιάζουμε τον πνευματικό πλούτο του Άγιου Όρους, έναν ιερό τόπο που διατηρεί την πνευματική κληρονομιά της Ελλάδας.

Στο Channelplus.gr, είμαστε περήφανοι που συνδέουμε τον κόσμο με την ελληνική κουλτούρα και επιχειρηματικότητα. Ελάτε να ανακαλύψετε την Ελλάδα μέσα από τα μάτια μας και να γίνετε μέρος της οικογένειας του www.channelplus.gr.

 

Το www.greekmade.org είναι η απόλυτη προοπτική για τις ελληνικές εταιρείες να φέρουν την εξαιρετική ποιότητα και την καινοτομία των προϊόντων τους σε παγκόσμιο κοινό. Η πλατφόρμα δημιουργήθηκε για να διευκολύνει τις ελληνικές επιχειρήσεις να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να τα προωθήσουν σε όλες τις γωνιές του πλανήτη.

Τι προσφέρουμε:

 1. Ποικιλία Ελληνικών Προϊόντων: Στο www.greekmade.org, μπορείτε να βρείτε μια εκλεκτή γκάμα ελληνικών προϊόντων, από τροφίμα και ποτά μέχρι χειροποίητα κοσμήματα και τέχνη.
 2. Ευκολία Επιδιακτύπησης: Οι ελληνικές εταιρείες μπορούν να επιδιακτυπώνουν τα προϊόντα τους εύκολα και αποτελεσματικά στον ιστότοπο, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να φτάσουν σε παγκόσμια αγορά.
 3. Διεθνής Προσβασιμότητα: Οι καταναλωτές από όλο τον κόσμο μπορούν να περιηγηθούν στο www.greekmade.org και να ανακαλύψουν τα εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα, δίνοντας στις εταιρείες πρόσβαση σε νέες αγορές.
 4. Προώθηση της Ελληνικής Κουλτούρας: Το www.greekmade.org δεν απλά προωθεί προϊόντα, αλλά και τον ελληνικό πολιτισμό και την πλούσια κληρονομιά της Ελλάδας.

Συνδεθείτε με την παγκόσμια κοινότητα του www.greekmade.org και εξερευνήστε το καλύτερο που η Ελλάδα έχει να προσφέρει σε κάθε γωνιά του κόσμου.

 

Το www.greekexpo.org ανοίγει τον δρόμο για τις ελληνικές επιχειρήσεις στην παγκόσμια σκηνή με έναν επαναστατικό τρόπο. Πρόκειται για έναν εικονικό εκθεσιακό χώρο, ένα “Virtual Expo,” που δίνει τη δυνατότητα στις ελληνικές εταιρείες να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε παγκόσμια κλίμακα.

Τι προσφέρουμε:

 1. Εικονικές Εκθέσεις: Δημιουργούμε εικονικές εκθέσεις που αναδεικνύουν τα προϊόντα και τις επιχειρήσεις της Ελλάδας. Οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν και να επικοινωνήσουν με τους εκθετές σε πραγματικό χρόνο.
 2. Παγκόσμια Προβολή: Οι ελληνικές εταιρείες μπορούν να φτάσουν παγκόσμια κοινό, ενισχύοντας την παρουσία τους σε διεθνές επίπεδο.
 3. Δικτύωση: Παρέχουμε ευκαιρίες δικτύωσης μεταξύ επιχειρήσεων και πελατών από διάφορες χώρες, διευκολύνοντας τις εμπορικές συναλλαγές και τις συνεργασίες.
 4. Εκπαιδευτικά Στοιχεία: Παρέχουμε εκπαιδευτικό περιεχόμενο και πληροφορίες που βοηθούν τις εταιρείες να αναπτύξουν τις εξαγωγές τους.

Με το www.greekexpo.org, η Ελλάδα ανοίγει νέους ορίζοντες για τις επιχειρήσεις της και προβάλλει την εξαιρετική της προσφορά σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Το www.buyingreece.org είναι η πύλη για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στην Ελλάδα με τρόπο απλό, ασφαλή και καινοτόμο. Εδώ, συναντάτε την συγκρότηση του blockchain real estate και τον κόσμο της tokenization, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αποκτήσετε και να διαχειριστείτε ακίνητα στην Ελλάδα με άνεση.

Τι προσφέρουμε:

 1. Απλότητα Επενδύσεων: Επενδύστε σε ελληνικά ακίνητα χωρίς την πολυπλοκότητα των παραδοσιακών διαδικασιών. Η blockchain real estate και η tokenization κάνουν τις επενδύσεις προσιτές και διαφανείς.
 2. Ποικιλία Ακινήτων: Ανακαλύψτε μια ποικιλία ακινήτων στην Ελλάδα, από κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους μέχρι επενδυτικές ευκαιρίες.
 3. Διαφάνεια και Ασφάλεια: Η τεχνολογία blockchain εξασφαλίζει τη διαφάνεια των συναλλαγών, ενώ η tokenization προστατεύει τα δικαιώματά σας ως επενδυτή.
 4. Εκπαιδευτικό Υλικό: Παρέχουμε εκπαιδευτικό υλικό και υποστήριξη για να ενημερωθείτε για την δυναμική των επενδύσεων στην Ελλάδα.
 5. Ευκολότερη Πώληση: Η πλατφόρμα www.buyingreece.org διευκολύνει τους ιδιοκτήτες να προβάλλουν τα ακίνητά τους σε ένα παγκόσμιο κοινό, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες εύρεσης κατάλληλων αγοραστών. Οι τεχνολογίες blockchain real estate και tokenization καθιστούν τις συναλλαγές απλές, γρήγορες και ασφαλείς, επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες να προσελκύσουν ενδιαφερόμενους επενδυτές από όλο τον κόσμο.

Με το www.buyingreece.org, η Ελλάδα γίνεται προορισμός επενδύσεων, ενώ οι επενδυτές αποκτούν πρόσβαση σε μια πληθώρα ακινήτων με τη χρήση της τεχνολογίας blockchain και των τοκεν.

 

Το www.greekcoin.org είναι το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα που επαναπροσδιορίζει την τρόπο που οι Έλληνες αγοράζουν και επενδύουν. Αυτό το κρυπτονόμισμα διευκολύνει την αγορά προϊόντων και υπηρεσιών και την αγορά ακινήτων χωρίς την περιπλοκότητα και το κόστος των παραδοσιακών διαδικασιών.

Τι προσφέρουμε:

 1. Ευκολία Συναλλαγών: Το GreekCoin επιτρέπει στους Έλληνες να αγοράζουν προϊόντα και υπηρεσίες με απλότητα, χωρίς δυσκολίες και υψηλά κόστη.
 2. Επενδύσεις σε Ακίνητα: Οι κάτοχοι GreekCoin μπορούν να επενδύουν σε ακίνητα μέσω του www.buyingreece.org, χρησιμοποιώντας το κρυπτονόμισμα για γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές.
 3. Προώθηση της Ελληνικής Οικονομίας: Το GreekCoin συμβάλλει στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, ενισχύοντας τον εθνικό εμπορικό χώρο και την αγορά ακινήτων.
 4. Καινοτομία: Το GreekCoin αντιπροσωπεύει την καινοτομία στην χρηματοοικονομία και την αγορά, επιτρέποντας στους Έλληνες να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες της τεχνολογίας blockchain.

Με το GreekCoin, οι Έλληνες έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν πιο εύκολα και προσιτά προϊόντα και υπηρεσίες, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να επενδύουν σε ακίνητα στην Ελλάδα με απλότητα και ασφάλεια.

 

Ο οργανισμός Hellenes Abroad (Έλληνες στο εξωτερικό) www.hellenesabroad.org είναι ένας δυναμικός οργανισμός που δραστηριοποιείται στο εξωτερικό με την υποστήριξη του group εταιρειών MetaGreece. Ο σκοπός του είναι να συνδέσει τους Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό με την Ελλάδα και να προωθήσει την ελληνική κουλτούρα, γλώσσα, προϊόντα και επενδύσεις παγκοσμίως.

Τι προσφέρουμε:

 1. Αγορά Ελληνικών Προϊόντων: Διαφημίζουμε ελληνικά προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές για τους Έλληνες του εξωτερικού, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να αγοράζουν ελληνικά προϊόντα πιο οικονομικά και να στηρίζουν την ελληνική οικονομία.
 2. Διαφημίσεις για Προσφορές Ταξιδιών: Διαφημίζουμε προσφορές ταξιδιών σε πολύ χαμηλές τιμές για τους Έλληνες του εξωτερικού, προσφέροντάς τους προνομιακές ευκαιρίες για να επισκεφτούν την Ελλάδα με μικρότερο κόστος.
 3. Επενδύσεις σε Ακίνητα: Παρέχουμε πληροφορίες και υποστήριξη για τους Έλληνες που επιθυμούν να επενδύσουν σε ακίνητα στην Ελλάδα, καθιστώντας την διαδικασία προσιτή και εύκολη.
 4. Δωρεές προς το Mount Athos: Παρέχουμε τη δυνατότητα δωρεών προς τον Άγιο Όρος (Mount Athos), συνεισφέροντας έτσι στη διατήρηση και στη στήριξη της πνευματικής και πολιτιστικής κληρονομιάς αυτού του σημαντικού μέρους.
 5. Σύνδεση και Γνώση: Προσφέρουμε τη δυνατότητα στους Έλληνες του εξωτερικού να συνδέονται, να ανταλλάσσουν γνώσεις και να συμβάλλουν στη διατήρηση της ελληνικής γλώσσας και του πολιτισμού πέραν των συνόρων.

Με το www.hellenesabroad.org, οι Έλληνες στο εξωτερικό βρίσκουν έναν ολοκληρωμένο πόρο που ενώνει, υποστηρίζει και προωθεί τη σχέση τους με την πατρίδα τους και τον ελληνικό πολιτισμό.